Tips voor thuis

Voor mijn lieve, leuke en altijd enthousiaste leerlingen (en alle andere kinderen en ouders) deel ik hier leuke en leerzame tips voor thuis.

juf Mloes

Themapagina’s

Apps en games

Quiver – 3D coloring App

Laat je kleurplaat tot leven komen met de gratis Quiver App. Print, kleur en scan met de app en je kleurplaat komt tot leven. Er zijn kleurplaten met verschillende thema’s.

Let op: niet alle kleurplaten zijn gratis!

Lego Apps

Lego heeft een hele serie apps en games gemaakt voor zowel Andriod als Apple. Zowel betaalde als gratis apps. Ik ben persoonlijk fan van deze leuke spellen! Ze zijn op verschillende niveaus (Duplo en Lego)

Spelletjesplein

De website spelletjesplein heeft allerlei leuke en leerzame spellen van peuter tot ouder kind. Er zijn heel veel verschillende spellen, van taal/rekenen tot thema spellen als sinterklaas en kerst.

https://www.spelletjesplein.nl/

Dr Panda

Bij mij in de klas zijn de Dr Panda apps heel populair. Deze zijn ook voor Android als Apple beschikbaar in zowel gratis als betaalde versies.

Bewegen/dansen

Op mijn YouTube pagina heb ik een playlist aangemaakt met dansliedjes die we graag doen in de klas.

Bewegend leren met meester Sander.

Meester Sander maakt hele toffe filmpjes met bewegend leren. De filmpjes zijn zowel op de website van Meester Sander te bekijken als op zijn YouTube kanaal. Klik op de knoppen hieronder om naar de filmpjes te gaan.