Categorieën
materialen

Herfst

De herfst is alweer in volle gang, langzaam veranderen de groene bladeren in de mooiste kleuren. De wereld veranderd van groen naar prachtig oranje, rood, bruin en geel. De kleuren waar ik blij van word, waar ik naar kan kijken en intens van kan genieten.

Herfst is mijn favoriete seizoen, vooral de kleurencombinaties aan de bomen en het maken van een heerlijke herfstwandeling in het bos. Om vervolgens heerlijk ontspannen op de bank te genieten van een lekker kopje koffie.

Herfst is bij uitstek het seizoen om het bos in te gaan. Zoveel schatten te vinden. Ik hou ervan om met mijn kinderen het bos in te gaan op zoek naar herfst schatten. Regenlaarzen aan en banjeren maar. Wij nemen meestal een speurkaart mee of een eierdoos waarin we onze schatten bewaren.

Bij het thema herfst heb ik een speurtocht en twee voorbeelden van een eierdoos schatkist gemaakt, je kunt ze hier downloaden :

Je kunt op regenachtige dagen natuurlijk al beginnen met de voorpret door de eierdoos om te toveren tot een echte schatkist.

Geniet en ga er lekker op uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s